طرزتهیه غذاهای دریایی با سبک جدید
نوشته : فرخنده فارسیمدان
داستان نویسنده
برای نوشتن کتاب طرز تهیه غذاهای دریایی با سبک جدید روزی سر کلاس در حال تدریس بودم به همه دانشجوها اعلام کرده بودم گوشیهای موبایل خاموش یا بیصدا باشه حین تدریس دیدم گوشی خودم زنگ میخوره و صفحه چون سایلنت بود روشن و خاموش میشد زیر چشمی به گوشیم نگاه کردم دیدم یکی از دوستانم داره مرتب زنگ میزنه کمی نگران شدم گوشی را داخل کشو میز گذاشتم تا نبینم و نگرانیم تشدید نشه بعد از اتمام کلاس سریع با دوستم تماس گرفتم گفتم سلام سارا جان جان!!! بگو؟!
سارا در جواب گفت کجایی امروز به امید تو بدون غذا موندم. طرز تهیه قلیه ماهی را بگو…
در جواب گفتم خدا خفهات نکنه سارا، جون به لب شدم.
کلی به خودم خندیدم (چقدر نگران شده بودم و ذهنم و افکارم) داشت اذیتم میکرد به خودم گفتم وقتی دوستم به طرز تهیه غذاهای دریایی نیاز دارد پس …….. و با عشق و علاقه این کتاب را نوشتم.
در این کتاب با مباحث زیر آشنا می شوید :
پیامهای سلامتی مصرف آبزیان
– با مصرف ماهی سلامتی را به خانواده خود هدیه دهید.
– با مصرف ماهی، کودکانی سالمتر و شادابتر و باهوشتر خواهید داشت.
– عدم چاقی، تناسب اندام، سلامتی جسم، با مصرف گوشت ماهی
– با مصرف دو وعده ماهی در هفته، تقویت هوش و ذکاوت خانواده خود کوشا باشید و…..
بایدها و نبایدهادر مورد مصرف ماهی و میگو. شرایط مصرف در دوره بارداری و اینکه ماهی رو با چی بخوریم و با چی نخوریم
در مورد باور قدیمی که ماهی را نباید با ماست یا دوغ مصرف کرد. بد نیست بدانید این باور قدیمی و البته درست، ریشه در طب سنتی ما دارد. یعنی از آنجا که طبع ماهی سرد است، مصرف آن با خوراکیهای دیگری که طبع سردی دارند، باعث ایجاد مشکلاتی میشود.
بههمین دلیل بهتر است بهجای ماست، ماهی را با انواع سبزیهای خام یا بخارپز شده و از همه مهمتر چند عدد خرما مصرف کنید.
استفاده از ادویههایی مانند زیره، فلفلسیاه و دارچین که طبع گرمی دارند، برای طعم دادن به گوشت ماهی میتواند تا اندازهای باعث ایجاد تعادل در طبع آن شود.
برای خرید نسخه چاپی کلیک کنید.