کتاب خواستن

کتاب خواستن

مقدمه کتاب خواستن

جهان بر اساس مکانیسم “شدن” و “موفقیت” ساخته شده است،

پس اگر در راه رسیدن به موفقیت دچار مشکل می‌شویم ما خودمان اشتباه نیستیم، انتخاب‌هایمان اشتباه است.

قطعاً تعریف هر یک از ما از مفهوم موفقیت، با تعریف شخص دیگری متفاوت است؛ همان‌طور که انتظارات آدم‌ها از خودشان و از زندگی با یکدیگر متفاوت است؛

و هیچ‌کس جز خود فرد نمی‌داند که چقدر موفق است زیرا موفقیت یک حس درونی است هر انسانى ناخداى کشتى زندگى خود است و زمانى موفق خواهد بود که خوب فکر کند، تعیین هدف کند، خوب حرکت کند و با تغییرات سازگار شود، خوب برنامه‌ریزی و عمل کند.

انسان دارای ابعاد مختلفی است که برای رسیدن به موفقیت باید تمام فاکتورهای خود را پیشرفت دهد.

موفقیت مفهومی است که پیشبرد تمام فاکتورهای انسان (سلامتی، معنویت، ثروت، آرامش، عشق و خدمت به دیگران) را شامل می‌شود و فرد با پرورش تنها  یک بعد وجودی خود نمی‌تواند به موفقیت دست یابد بلکه باید تمام زوایای وجودش را پرورش دهد تا به هدف نهایی خود در زندگی برسد.

نظر بیل بارتمن درباره خواستن

بیل بارتمن در جایی می‌گوید: من هرگز آدم موفقی ندیده‌ام که با تضاد و مشکلات روبه‌رو نشده باشد. نه در زندگی دیده‌ام، نه در کتاب‌هایی که خوانده‌ام و نه در تحقیقاتم. همه‌ی افراد موفقی که دیده‌ام مشکلاتی را تجربه کرده‌اند اما فرق این افراد با افراد ناموفق این است که یاد گرفته‌اند که چگونه با مشکلات و شکست‌ها کنار بیایند.

آن‌ها می‌دانند چطور مشکلات را بپذیرند و از آن‌ها درس بگیرند.

به همین دلیل شکست برای آن‌ها یک نکته منفی نیست بلکه درسی برای یادگیری است. آن‌ها مشکلات و تضادها را بهای رشد و یادگیری می‌دانند.

هر شخصی در رسیدن به موفقیت با فراز و نشیب‌ها و چالش‌های بسیاری روبرو می‌شود که اگر راه درست مواجه‌شدن و پشت سر گذاشتن آن‌ها را بداند این چالش‌ها نمی‌توانند مانعی برای رسیدن به موفقیت او باشند و همه‌چیز در زندگی ما بستگی به نوع این رابطه دارد.

ایده‌ها، الهامات، آرامش، نوع روابط انسانی‌ای که تجربه می‌کنیم و حتی رابطه‌مان با ثروت. هر چه این رابطه کامل‌تر ساخته شود، یعنی هماهنگی بیشتری با منبع داشته باشیم،

و هر چه فاصله ذهنمان با روح کمتر شود ما خداگونه‌تر عمل می‌کنیم، چون به منبع‌مان و روح نزدیک‌تر شده‌ایم. آن‌وقت نتیجه‌اش این خواهد بود که همواره خودبه‌خود در هر شرایطی بهترین رفتار و کنش را از خود بروز دهیم بی‌آنکه بخواهیم به خودمان سخت بگیریم.

ولی اگر خودمان نباشیم یا بخواهیم مثل یک ربات دائماً مواظب حرف زدن و یا رفتارهایمان باشیم، آنگاه آرامش را از خود سلب می‌نماییم.

در ادامه این کتاب به اصول رسیدن به موفقیت و نحوه مواجهه با مشکلات این مسیر پرداخته می‌شود.

دوست دارتان، آیت قدیری

مدرس، نویسنده و کارشناس مدیریت

برای خرید نسخه فیزیکی کتاب اینجا کلیک کنید

سارقین آرامش و سعادت

1399-06-13

بازاریابی ایرانی

1399-06-13

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *