آشپزی پر اشتها با زهرا
آموزش انواع غذای ایرانی
زهرا رضایی، سعید فرامون
خیلی مهمه بدونیم چه چیزهایی برای سلامتی ما مضر یا مفیده. سلامتی بزرگترین نعمته و باید بدونیم چطور از سلامتی خودمون مراقبت کنیم. بنابراین کمیت و کیفیت غذا و چگونه مصرف کردنش در سلامتی نقش حیاتی داره.
یه انسان دانا باید برنامههای روزانه و به ویژه برنامه غذایی رو دقیق عمل کنه.
در این کتاب ساده و روان انواع غذاهای گوناگون که مطابق میل و ذائقهی همه است شرح داده شده. امیدورام مورد پسند همه قرار بگیره.
در بخشی از کتاب می خوانیم:
نکات و ترفندهای مهم آشپزی
- سفیده و زرده تخممرغ رو با استفاده از کفگیر جدا کنید، استفاده از دستها یا حرکت دادن زرده به عقب جلو در میان پوست تخممرغ میتونه اونو در معرض باکتری قرار بده و غذا رو فاسد کنه.
- برای اینکه کره به سرعت نرم بشه اونو به قطعات کوچیک برش بدین.
- سیبزمینی و بادمجان رو پس از برش دادن در آب سرد بزارید تا از تغییر رنگ آنها جلوگیری بشه.
- خوراکیهای خشک مانند: برنج، پاستا، حبوبات، آرد رو در ظرف دربدار نگه دارید و یکی دو تا برگبو و یا ساقهی مریمگلی توش بزارید تا آفت نزنه. اونارو در محل خشک و خنک نگه دارید.
- بهترین راه برای از بین بردن تلخی زیتون استفاده از آب نمکه، زیتونارو در آب نمک بخوابانید و همینطور که داخل آب نمکه کمکم از اون استفاده کنید.
- پوست عدس کهنه و قدیمی هنگام پختن باز میشه، پس اگر عدستون کهنه است قبل از پخت یه قاشق نمک به آب عدس اضافه کنید.
- نکات مربوط به هم زدن سفیده تخممرغ: سرعت همزدن باید زیاد باشه در غیر این صورت آب میاندازه.
- …
این ترفندها خیلی زیادند که ادامه اش را می توانید از کتاب مطالعه بفرمائید.
برای خرید نسخه چاپی کتاب اینجا کلیک نمائید