آشپزی پر اشتها با زهرا

آشپزی پر اشتها با زهرا

آشپزی پر اشتها با زهرا

آموزش انواع غذای ایرانی

زهرا رضایی، سعید فرامون

 

خیلی مهمه بدونیم چه چیزهایی برای سلامتی ما مضر یا مفیده. سلامتی بزرگترین نعمته و باید بدونیم چطور از سلامتی خودمون مراقبت کنیم. بنابراین کمیت و کیفیت غذا و چگونه مصرف کردنش در سلامتی نقش حیاتی داره.

یه انسان دانا باید برنامه‌های روزانه و به ویژه برنامه غذایی رو دقیق عمل کنه.

در این کتاب ساده و روان انواع غذاهای گوناگون که مطابق میل و ذائقه‎ی همه است شرح داده شده. امیدورام مورد پسند همه قرار بگیره.

 

در بخشی از کتاب می خوانیم:

نکات و ترفندهای مهم آشپزی

 

  • سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ رو با استفاده از کفگیر جدا کنید، استفاده از دست‌ها یا حرکت دادن زرده به عقب جلو در میان پوست‌ تخم‌مرغ می‌تونه اونو در معرض باکتری قرار بده و غذا رو فاسد کنه.

 

  • برای اینکه کره به سرعت نرم بشه اونو به قطعات کوچیک برش بدین.

 

  • سیب‌زمینی و بادمجان رو پس از برش دادن در آب سرد بزارید تا از تغییر رنگ آنها جلوگیری بشه.

 

  • خوراکی‌های خشک مانند: برنج، پاستا، حبوبات، آرد رو در ظرف ‌درب‌دار نگه دارید و یکی دو تا برگ‌بو و یا ساقه‎ی مریم‌گلی توش بزارید تا آفت نزنه. اونارو در محل خشک و خنک نگه دارید.

 

  • بهترین راه برای از بین بردن تلخی زیتون استفاده از آب نمکه، زیتونارو در آب نمک بخوابانید و همینطور که داخل آب نمکه کم‌کم از اون استفاده کنید.

 

  • پوست عدس کهنه و قدیمی هنگام پختن باز می‌شه، پس اگر عدس‌تون کهنه است قبل از پخت یه قاشق نمک به آب عدس اضافه کنید.

 

  • نکات مربوط به هم زدن سفیده تخم‌مرغ: سرعت همزدن باید زیاد باشه در غیر این صورت آب می‌اندازه.

این ترفندها خیلی زیادند که ادامه اش را می توانید از کتاب مطالعه بفرمائید.

 

برای خرید نسخه چاپی کتاب اینجا کلیک نمائید

 

مقدمه– 6

نکات و ترفندهای مهم آشپزی— 7

انواع پلو– 10

شوید پلو با تن ماهی– 10

هویج پلو- 12

لوبیا پلو- 14

عدس پلو- 16

کلم پلو- 18

پلو بریونی– 20

پلو سبزیجات– 22

ماش پلو بدون گوشت و مرغ- 24

آلبالو پلو- 26

استامبولی– 28

مرصع پلو- 30

انواع خورشت— 32

خورشت داوود پاشا 32

باقالا قاتوق- 34

خوراک گوشت گوسفندی با سس پرتقال- 36

خورشت آلو اسفناج- 38

خورشت ماهیچه- 40

خورشت تن ماهی– 42

خورشت قیمه سیب زمینی– 44

خورشت کرفس— 46

خورشت کله گنجشکی– 48

خورشت مرغ ترش شمالی– 50

انواع کوکو– 52

کوکو سبزی– 52

کوکوی عدس— 54

کوکوی بادمجان (ساده) 56

کوکوی بادمجان (باگوشت) 58

کوکوی‌ مرغ- 60

کوکوی‌ سیب‌زمینی مغزدار 62

کوکوی‌ سیب‌زمینی (ساده) 64

انواع کباب— 66

جوجه زعفرانی– 66

جوجه لیمو گشنیز 68

کباب‌کوبیده مرغ- 70

رولت گوشت– 72

کباب تابه‌ای– 74

غذاهای نونی— 76

تاس کباب– 76

میرزا قاسمی– 78

خوراک بادمجان- 80

کوفته تبریزی– 82

خوراک مرغ و سبزیجات– 84

دلمه برگ مو- 86

خورشت خلال کرمانشاهی– 88

1:20 بامداد

1401-10-12

انعطاف پذیری زنجیرۀ تامین

1401-10-12

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *